Over ons

Coverband ACE staat voor Acoustic Cover Experience. Wij spelen bekende en onbekende covers akoestisch van top artiesten zoals Neil Young, Eric Clapton, Beatles, Stones en John Mayer.

Daarnaast verzorgen we een avondvullend Neil Young tribute in een mix van akoestische en elektrische sets.

Marco den Engelsman: zang, gitaar en mondharmonicaWim Koenen: percussie en zangPeter Verdult: lead gitaar

Bert Dubendorffer: bas

Contact:  info@coverband-ace.nl

Coverband ACE stands for Acoustic Cover Experience. We cover famous and less known songs unplugged from artists like Neil Young, Eric Clapton, Beatles, Stones and John Mayer.

Coverband ACE quiere decir Acoustic Cover Experience. Somos un trio y tocamos canciones famosas y menos conocidas de estilo acústico unplugged de artistas como Neil Young, Eric Clapton, Beatles, Stones y John Mayer.